PRIVATE SELSKAP

La Bakergaardens vakre interiør og frodige have danne rammer for ditt selskap!
Vi har erfaring med både små og store møter, middager, julebord og fester, og har lokaler som kan passe til en rekke ulike anledninger. I åpningstiden kan vi på forespørsel reservere «den lille stuen» for mindre selskaper, og «kjelleren» for de større. Utenfor åpningstid kan vi holde selskaper i hele cafélokalet.

Kjelleren
I 2019 fikk vår historiske kjeller et moderne løft, og byr nå på lun atmosfære og spennende interiør! Kjelleren kan lukkes med draperi, og gir mulighet til egen inngang fra gaten. Kjelleren passer godt for selskaper på 20 -35 personer.

Den lille stuen
I enden av cafélokalet i 1. etasje ligger den lille stuen litt mer privat enn resten av lokalet. Like lys og luftig som caféen forøvrig, med morsomme, historiske detaljer og moderne kunst. Den lille stuen passer best for 10-12 personer fordelt på to bord.

Hele caféen
Bakergaarden er en lys, luftig og sjarmerende café med historiske detaljer og moderne kunst. Totalt kan 75 personer samles komfortabelt over to etasjer, hvorav 40 i 1. etasje. Her kan vi forøvrig dekke langbord for inntil 20 personer.

Sluseporten båtcafé
Utenfor sommersesongen kan båtcaféen leies til lukkede selskap der Bakergaarden leverer mat, drikke og service. Båtcaféen passer godt til selskaper for 25-50 personer. For båtcaféen betales lokalleie.


Ta kontakt for en uforpliktende prat om muligheter, priser og kapasitet!