ARRANGEMENTER

Fra julemarkeder til sommerfester, via vinsmaking og skalldyrlag; hver sesong gjør vi oss flid med å utforme spennende arrangementer vi tror du vil like! I tillegg byr vi også på faste slagere som fredagshygge, afternoon tea og sommerens første fest.
Sesongens program finner du nedenfor, og utvidet informasjon på Facebooksiden vår.

FREDAGSHYGGE (Hver fredag ut april, 18-00)
Velkommen til afterwork og fredagsstemning på Bakergaarden! 
Begynn helgen på beste vis når vi holder åpent noen ekstra timer med leskende drikke og gardens fabelaktige fredagsmat! Ta turen for familiemiddag, datenight, sosialt samvær med gjengen eller hygge i eget selskap!

BIFFKVELD (13. februar, 18-00)
Velkommen til en smakfull helaften på Bakergaarden! Dagen før både fastelavn, morsdag og ikke minst valentines setter vi de beste rammer for en hyggelig aften med venner, familiemiddag eller date night. Veltilberedt biff med smakfullt tilbehør står på menyen, sammen med en forførende dessert, selvfølgelig.

SKALLDYRAFTEN (13. mars, 18-00)
I møtet mellom vinter og vår; den beste tiden for sjømat og der lysten på det lette og friske gjerne manifesterer seg for fullt, feirer Bakergaarden det deiligste norskekysten har å by på! Vi serverer et innholdsrikt skalldyrfat med en rekke av havets delikatesser, samt nydampede blåskjell og gårdens hjemmelagede tilbehør. Hyggelige omgivelser, god musikk, deilig drikke og trivelig selskap; alt ligger til rette for en festkveld!

DOWNTON ABBEY-AFTERNOON TEA (17. og 24. april, 16:30-00)
Velkommen til et dekadent arrangementet på britisk manér! 
Hva passer vel bedre en vårdag enn å be med seg gode venner til smakfull fingermat, rykende ferske scones og -kanskje viktigst- en innyndende og forførende varité av søte godbiter? Et glass bobler byr vi også på, det er tross alt lørdag! Denne gangen setter vi også ekstra herskapelige rammer rundt teen, med Downton abbey-tema både i pynt, musikk og stil. Vi lover å trekke i våre beste 1920-tallsantrekk og synes det er veldig stas om også du vil gjøre det samme! Hjertelig velkommen alle lords og ladies!

17.MAI-CHAMPAGNEFROKOST (17.mai, 10-12)
Hipp, hipp, hurra! Begynn nasjonaldagen slik den fortjener med høytidsstemt champagnefrokost på Bakergaarden! Et hus pyntet med flagg og bjerk, nasjonaldagssangene på anlegget, en dekadent frokost servert på etasjefat og premium utsikt til 17.mai-toget, vi kan ikke tenke oss noe festligere! Velkommen til å feire dagen sammen med oss, vi gleder oss til å gratulere deg med dagen!